Na krilih motorne ptice

50,00
DSC00080
Zakaj ne bi lepot našega koščka Slovenije opazovali s ptičje perspektive? Se želite za nekaj trenutkov prepustiti neskončnemu nebu? Panoramski let s športnim letalom je prava izbira za tiste, ki se želite naužiti vseh lepot in odkriti marsikatero skrivnost Posavja.

Odpeljali se bomo proti civilnemu delu vojaškega letališča v Cerkljah ob Krki, kjer nas bo sprejel izkušen pilot. Predstavil nam bo celoten potek letenja in nas opremili z osnovnimi informacijami in pravili obnašanja na letalu. Še klik varnostnih pasov in … vzletamo. Visoko nad tlemi bomo preletavali pisana polja, širne travnike in neskončne gozdove, pogled nam bo za trenutek obstal na čudovitih posavskih gradovih in mnogih skrivnostih, ki jih na tleh morda ne bi opazili.

Varen povratek in pristanek na letališču, fotografija s pilotom in povratek na izhodišče, polni adrenalinskega doživetja.

CENA NA OSEBO:

50,00 EUR /  15 min letenja.

PROGRAM VKLJUČUJE:  Vožnjo s športnim letalom, osvežilne napitke na poti, vodenje, organizacijo izleta, nezgodno zavarovanje, DDV.
 
Deli potepanje s prijatelji

Prijava na potepanje

Za prijavo na potepanje izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na telefonsko številko +386 51 484 888.Strinjam se s splošnimi pogoji
Prosimo, preverite vnešene podatke!
Oglejte si tudi ostale programe

Adrenalinske vožnje z UTV 625 EX

Nudimo eno ali več urne adrenalinske vožnje z UTV štirikolesnikom Terracross 625-EX. Vozilo je registrirano za dve osebi.
- 17 %
Po dogovoru  
Brežice
60,00 €   50,00 PRIJAVA