Živalski park

22,00
5
Ste ljubitelj živali? Preživite z nami popoldne v prijetni družbi več kot 250 poznanih in eksotičnih živali.

Za nas bo odprla svoja vrata družinska kmetija Na jasi, kjer so ustvarili pravo sožitje rastlin in živali. Z udobnim panoramskim avtobusom se bomo popeljali proti skrajnem vzhodnem delu Posavja – Selam pri Dobovi. Pričakala nas bo družina, ki je v 26 letih ustvarila naravno okolje in bivalni prostor za živali od blizu in daleč. Prosto se bomo sprehodili v za to namenjeni ogradi, si ogledovali živali in obenem prisluhnili zanimivim informacijam o njih. Seveda boste lahko katero od njih tudi pobožali in se ob njej fotografirali. Po spoznavanju živali se bomo prepustili čarobnim vonjem zelišč in cvetlic ter posedeli v prijetnem hladu mogočnih dreves. Seveda pa na kmetiji niso pozabili na vaše najmlajše, ki se bodo lahko igrali na igralih, se sprehodili po senzorni poti in še in še … Pot nas dalje vodi do lovskega muzeja Polovič, kjer nas bo pozdravila edinstvena zasebna zbirka živali afriške divjine, slovenskih gozdov in severno ameriške stepe. Po ogledu njihove bogate zbirke se odpravimo še na obisk k lokalnemu rejcu konj, kjer se ukvarjajo predvsem z izobraževanjem jezdecev, vzgojo in ujahovanjem po meri konja. Predstavili nam bodo svojo kmetijo in delo s konji, ki jih bomo lahko tudi jezdili.
 
 
CENA NA OSEBO:
  • 22,00 EUR odrasli
  • 12,00 EUR otroci do 12. leta starosti 
Trajanje programa: 4 ure
Minimalno število potnikov: 20
 
PROGRAM VKLJUČUJE: Vožnjo z edinstvenim panoramskim avtobusom, vstopnine, jahanje, vodenje, organizacijo izleta, nezgodno zavarovanje, DDV.
1234appenzellerdiamantniDSCN0294DSCN0501DSCN0803DSCN6737DSCN7898igrala našaIMG_3214minnesotaSela 159seramathelma-265IMG_0006371374
Deli potepanje s prijatelji

Prijava na potepanje

Za prijavo na potepanje izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na telefonsko številko +386 51 484 888.


22,00 € odrasli
12,00 € otroci do 12. leta starosti
Strinjam se s splošnimi pogoji
Prosimo, preverite vnešene podatke!
Oglejte si tudi ostale programe

Spravilo in ličkanje koruze

Mrzla jutra, topli dnevi, poljski pridelki, vrtnine, kostanj - k nam je prišla jesen. Letni čas, ki ga kmet nestrpno pričakuje vsako leto.
Po dogovoru  
Terme Čatež, Brežice
29,00PRIJAVA

Trgatev

Jesen v žepu nosi mnogo več zlata kot kateri koli drug letni čas. Šelestenje listja, prelivanje svetlih in lepih barv.
Po dogovoru  
Brežice
29,00PRIJAVA