Pustolovski park

25,00
228
Ste drzne narave? Vam adrenalin požene kri po žilah in sprosti duha? Ste razmišljali, da bi nekaj uric preživeli visoko med krošnjami dreves? Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili pozitivno, potem je Pustolovski park Otočec za vas idealna izbira preživljanja prostega časa malo drugače.

V objemu mogočnih dreves, stran od mestnega vrveža vas pričakuje prostor, ki vas bo povsem navdušil in osvojil. Podali se boste na doživljajsko potovanje preko urejenega plezalnega poligona, ki je zgrajen med krošnjami dreves. Spopadli se boste z ovirami različnih težavnostnih stopenj na urejenem poligonu, lovili ravnotežje na lestvah, mrežah in vrveh nekaj metrov nad tlemi. Seveda je v parku varnost na prvem mestu, zato vas bodo ob vaših podvigih spremljali budni pogledi prijaznih in izkušenih inštruktorjev.

Tisti malo manj pogumni boste lahko svoje junake bodrili pod drevesi, se sprehodili po gozdnih poteh ali okoli pravljičnega gradu Otočec in se ob bregovih Krke nastavljali sončnim žarkom.

Avanturistov park zagotovo ne bo pustil na cedilu in zagotavljamo vam, da adrenalin ne bo popustil niti ob vračanju proti domu.

CENA NA OSEBO:
  • 25,00 EUR odrasli,
  • 20,00 EUR otroci do 12. leta starosti.
Trajanje programa: 4 ure

Minimalno število potnikov: 20

PROGRAM VKLJUČUJE:  Vožnjo z edinstvenim panoramskim avtobusom, osvežilne napitke na poti, vstopnino v pustolovski park, vodenje, organizacijo pustolovščine, nezgodno zavarovanje, DDV.
227226225224223221220
Deli potepanje s prijatelji

Prijava na potepanje

Za prijavo na potepanje izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na telefonsko številko +386 51 484 888.Strinjam se s splošnimi pogoji
Prosimo, preverite vnešene podatke!
Oglejte si tudi ostale programe

Supanje

Se želite preizkusiti v športu, ki postaja iz dneva v dan bolj priljubljen med vodnimi rekreacijami? Športu, pri katerem stojite in veslate ter hkr
Po dogovoru  
Terme Čatež, Brežice
35,00PRIJAVA

Paintball

Vam akcija požene kri po žilah? Se radi spopadate s športnimi aktivnostmi v naravi? Preizkusite se v paintballu, za mnoge eni največjih zabav.
Po dogovoru  
Terme Čatež, Brežice
35,00PRIJAVA