Supanje

35,00
Sup10
Se želite preizkusiti v športu, ki postaja iz dneva v dan bolj priljubljen med vodnimi rekreacijami? Športu, pri katerem stojite in veslate ter hkrati opazujete in občudujete lepote narave? Rekreaciji, za katero ne potrebujete predznanja in posebnih priprav? Potem je supanje za vas več kot prava izbira.
 
Z izhodiščnega mesta se bomo z udobnim panoramskim avtobusom popeljali proti naši destinaciji na reki Krki in med potjo opazovali raven nižinski svet spodnjega Posavja. Na mestu spusta se bomo najprej preoblekli in pripravili naše želodčke za nadaljnje podvige. Spoznavni tečaj supanja vas bo seznanil z vsemi potrebnimi osnovami in tehnikami ter vas postavili na noge, zato je primeren tudi za tiste, ki na deski še nikoli niste stali.

Teorijo bomo prenesli v prakso – mirna in čista reka Krka nam bo ponudila sproščujoč in zabaven ter tudi adrenalina poln podvig. Na mestu sestopa nas bo pričakal avtobus in nas prijetno utrujene in polne novih adrenalinskih doživetij odpeljal proti izhodiščnemu mestu.

CENA NA OSEBO:
  • 35,00 EUR odrasli,
  • 29,00 EUR otroci do 12. leta starosti.
Trajanje programa: 4 ure

Minimalno število udeležencev: 20

PROGRAM VKLJUČUJE:  Vožnjo z edinstvenim panoramskim avtobusom, osvežilne napitke na poti, stroške najema opreme, prigrizek, pijačo, vodenje, organizacijo izleta, nezgodno zavarovanje, DDV.
Sup13Sup14Sup9Sup11Sup12Sup2Sup5Sup6Sup7Sup8Sup1Sup3
Deli potepanje s prijatelji

Prijava na potepanje

Za prijavo na potepanje izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na telefonsko številko +386 51 484 888.Strinjam se s splošnimi pogoji
Prosimo, preverite vnešene podatke!
Oglejte si tudi ostale programe

Pustolovski park

Ste drzne narave? Vam adrenalin požene kri po žilah in sprosti duha? Ste razmišljali, da bi nekaj uric preživeli visoko med krošnjami dreves?
Po dogovoru  
Terme Čatež, Brežice
25,00PRIJAVA

Paintball

Vam akcija požene kri po žilah? Se radi spopadate s športnimi aktivnostmi v naravi? Preizkusite se v paintballu, za mnoge eni največjih zabav.
Po dogovoru  
Terme Čatež, Brežice
35,00PRIJAVA