Avtobusni prevozi

0,00
Cabrio bus 2
Naša ponudba prevozov zajema vožnje s panoramskim avtobusom, ki je prvi tovrstni avtobus v Posavju in Sloveniji, ter ostalimi turističnimi avtobusi. Panoramski avtobus sprejme 30 potnikov in je visoko moderno opremljen. Potnikom nudi prav posebno doživetje in odkrivanja lepot, ter drugih poti in znamenitosti. Opremljen je tudi z vrhunsko avdio in video opremo za predvajanje posnetkov v različnih jezikih hkrati.
 
Zaključene in organizirane skupine lahko najamejo avtobus za cel dan ali pol dneva. Po želji je možen tudi urni najem.
 
Najem panoramskega avtobusa je prav tako primeren za  posebne priložnosti, svečane prireditve, družinska in prijateljska potepanja, rojstnodnevne zabave, poroke, obletnice ter šolske in sindikalne izlete. Posebno doživetje je zagotovljeno!

Na izlet ali potovanje vas odpeljemo tudi z 51 sedežnim avtobusom znamke Mercedes- Benz Tourismo RHD.

Želim najeti AVTOBUS!

STE ŽE PREGLEDALI PESTRO PONUDBO NAŠIH POTEPANJ IN ADRENALINSKIH VOŽENJ?

Za prijetna potepanja z našimi avtobusi smo vam pripravili zanimiva potepanja po Posavju, Sloveniji in tujini, pustolovska doživetja in adrenalinska potepanja. 
Vsi programi so izdelani s tovrstno skrbno izbranimi ponudniki.

Če med vso ponudbo ne najdete sebi primerne, se z veseljem prilagodimo vašim potrebam in željam. Za vas lahko sestavimo individualne programe, iz obstoječih izberemo želene atrakcije oziroma jim  dodamo elemente iz katere koli ponudbe ali pa iz več programov naredimo vašo top kombinacijo. Popeljemo vas v vse znane in skrite kotičke Posavja, Slovenije in tujine. Tu smo za vas.

Pokličite nas ali nam pišite, mi pa se bomo potrudili, da uresničimo vaše sanje.

Da bi preživljanje poletja bilo čim bolj znosnejše,  za vas z našimi partnerji in turistično agencijo VisitPosavje meseca julija in avgusta organiziramo prevoze v Terme Čatež po najugodnejših cenah.  Pohitite število kart in prostih mest na avtobusu je omejeno!

Predprodaja kart poteka:
v poslovalnicah Posavc v Krškem tel. 07/49-05-220 in v Brežicah tel. 07/49-90-480,  E-mail: info@visitposavje.com,
Meseca julija in avgusta vas popeljemo tudi na kopanje na morje in sicer v Portorož ali na otok Krk (Malinska, Krk, Punat).
Cabrio bus 1Mercedez-Benzpromocijska_tura_visit_posavje87VIsit Posavje Cabrio bus
Deli potepanje s prijatelji

Prijava na potepanje

Za prijavo na potepanje izpolnite spodnji obrazec ali nas pokličite na telefonsko številko +386 51 484 888.